luni, 14 februarie 2011

Luna ianuarie, o lună bogată în evenimente culturale







Ziua de 15 ianuarie a fost declarată ” Ziua Culturii Naționale”.



Și iată că luna ianuarie, o lună bogată în evenimente culturale a debutat cu aniversarea lui Mihai Eminescu. Elevii clasei a IV-a A sub îndrumarea doamnei învățătoare Chirănuș Tatiana au prezentat un program artistic, recitând din poeziile marelui poet.



La 24 ianuarie în cadrul activității ” 24 Ianuarie - Ziua cea mare a veacului” elevii prezenți în bibliotecă au vizionat prezentarea power-point ” Unirea Principatelor ”. Cu acest prilej am folosit videoproiectorul donat de Biblionet în luna decembrie.



Sfârșitul lunii a fost dedicat lui Caragiale. Prichindeii din clasaI B, însoțiți de doamna învățătoare Tudose Carmen, de doamna bibliotecară Popa Ecaterina și elevii clasei a IV-a A îndrumați de doamna învățătoare Chirănuș Tatiana au venit iarăși la bibliotecă.



Li s-a prezentat un power-point cu viața și activitatea marelui dramaturg I.L.Cragiale. Pentru a-și fixa mai bine lectura schiței ”Vizită” am folosit o lecție - suport bazată pe întrebări din schița respectivă. A fost o lecție atractivă, copii întrecându-se în răspunsuri. La finalul activității elevii clasei a IV-a A au prezentat un moment artistic intitulat ” Omagiu scriitorului Caragiale”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu